Académicos - Jornadas y congresos

IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Experiències educatives (part1)

 Verónica Alfambra, col.legi Lladó,l'ensenyament artístic com a eix transversal en educació infantil i primària. Gabriel Cardona ESTALMAT Coordinador general del projecte Estalmat-Illes Balears en representació de la UIB

 

28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Grup de recerca en Altes Capacitats "Donem visibilitat a les persones amb Altes Capacitats Intel·lectuals "

 Grup de recerca en Altes Capacitats (GIAC) està compost per cinc professionals, quatre d'elles, Rosabel Rodríguez, Georgina Rabassa, Aurelia Pardo i Rocío Salas, amb un ampli bagatge en el món de les Altes Capacitats Intel·lectuals des dels anys 90, si bé és el 2012 quan inicien un recorregut conjunt com a àrea d'investigació en Altes Capacitats intel·lectuals dins del grup I + DEL de la Universitat de les Illes Balears. Recentment s'ha incorporat al grup Amanda Far, professional de PACiS (Programa d'Atenció a les Altes Capacitats Intel·lectuals de la Universitat de les Illes Balears). Com a grup han format part de l'Organització de les Jornades d'Educació: Altes Capacitats (2014) i de les presents IV Jornades Altes Capacitats (2017). Són les autores del "Protocol d'identificació i avaluació de l'alumnat d'altes capacitats intel·lectuals en centres escolars" actualment adoptat per la Conselleria d'Educació i Universitat per a la seva implantació a tota la Comunitat de les Illes Balears. 

 

28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals Acte de Benvinguda i inaguració

 IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals. Organitzar unes jornades com aquestes és tot un repte que comença amb el desig de poder seguir avançant en el coneixement i en el suport educatiu cap a l'alumnat amb Altes Capacitats Intel·lectuals. Vam començar fa ja mesos amb il·lusió, però també amb dubtes, avui podem dir que la resposta ha estat un èxit absolut, que les places fa setmanes que estan esgotades, que les xarxes socials han respost de manera increïble a la nostra convocatòria ... i això vol dir que el tema de les Altes Capacitats interessa, que cada dia som més els que entenem la importància i necessitat de donar una resposta adequada a aquests i aquestes alumnes que estan en els nostres centres. 

 

 

 

28/04/2017
Primero - Anterior - Siguiente - Último

Total de registros: 95, Páginas: (1 / 19)