Académicos - Jornadas y congresos

IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Experiències educatives (part2)
28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals. Mila Naranjo " L'aprenentatge cooperatiu com a resposta educativa a les altes capacitats"

 Mila Naranjo Llanos (Valdepeñas, 1974), és professora a la Universitat de Vic, Llicenciada en Psicopedagogia i Doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona. És professora en els Graus de Psicologia, Mestres d'Educació Primària i Mestres del Doble Grau d'Infantil i Primària amb menció en Llengua Anglesa. També posseeix el Màster en Educació Inclusiva. Va treballar a l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona. S'ha especialitzat en temes d'avaluació inclusiva,aprenentatge cooperatiu, i millora dels processos d'ensenyament i aprenentatge.Pertany al GRAD (Grup de Recerca sobre Atenció a la Diversitat). Ha publicat diversos articles en revistes científiques com Cultura i Educació, Bristish Journal of Educational Technology, Revista d'Educació, entre d'altres. Assessora centres enrelació a la implementació de l'aprenentatge cooperatiu a les aules.

 

28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals. Robert Swartz "Transformar l'aprenentatge a través del pensament crític i creatiu"

 Robertert J. Swartz és Director del Centre d'Ensenyament del Pensament, USA, amb sucursals a Espanya. Va rebre el seu doctorat a la Universitat de Harvard el 1963 i és membre emèrit de la facultat de la Universitat de Massachusetts a Boston (on es va retirar el 2002), on va ser president del Departament de Filosofia i va fundar un programa especial de mestratge interdisciplinari sobre Pensament Crític i Creatiu per a professors. Ha treballat extensament en els darrers trenta anys amb mestres, escoles, districtes escolars i universitats en projectes de desenvolupament de personal per reestructurar el pla d'estudis i la instrucció, infonent pensament crític i creatiu en l'ensenyament del contingut.Ell és el desenvolupador principal del Projecte d'Aprenentatge basat en el Pensament, i ha escrit deu llibres sobre aquestaexperiència.

 

28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Taula rodona:"Parlem de Talent"

NANDO ESTEVA FOTÒGRAF Creativitat. Transgressió.Originalitat. Tres conceptes que van de la mà de l'obra de Nando Esteva tant en fotografia com vídeo, en publicitat professional i en projectes artístics

Diego Pérez pilot de motociclisme Subcampió del campionat d'Espanya de velocitat OPEN 600 en 2016. Nofre Moyà DIRECTOR, PRODUCTOR, GUIONISTA DE CINEMA I TELEVISIÓ. Lea Vélez escriptora i guionista.Publicacions: La cirurgiana de Palma (2014), El jardí de la memòria (2014), Galàxia Gutenberg i la nostra casa a l'arbre (Editorial Destino, març 2017)

28/04/2017

Total de registros: 93, Páginas: (2 / 19)