Académicos - Jornadas y congresos

I Jornades de comunicació des de les Administracions Públiques.Conferència Inagural

 Conferència Inagural a càrrec de Imma Aguilar Nàcher 

El municipi de Calvià ha acollit els dies 16 i 17 de novembre de 2017 les I Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques, una trobada coorganitzada per l'Ajuntament de Calvià, la Universitat de les Illes Balears a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, i l’Escola Balear d’Administració Pública, amb el suport del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, IB3 i Ràdio Calvià.

16/11/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Experiències educatives (part1)

 Verónica Alfambra, col.legi Lladó,l'ensenyament artístic com a eix transversal en educació infantil i primària. Gabriel Cardona ESTALMAT Coordinador general del projecte Estalmat-Illes Balears en representació de la UIB

 

28/04/2017
IV Jornades Altes Capacitats Intel·lectuals.Grup de recerca en Altes Capacitats "Donem visibilitat a les persones amb Altes Capacitats Intel·lectuals "

 Grup de recerca en Altes Capacitats (GIAC) està compost per cinc professionals, quatre d'elles, Rosabel Rodríguez, Georgina Rabassa, Aurelia Pardo i Rocío Salas, amb un ampli bagatge en el món de les Altes Capacitats Intel·lectuals des dels anys 90, si bé és el 2012 quan inicien un recorregut conjunt com a àrea d'investigació en Altes Capacitats intel·lectuals dins del grup I + DEL de la Universitat de les Illes Balears. Recentment s'ha incorporat al grup Amanda Far, professional de PACiS (Programa d'Atenció a les Altes Capacitats Intel·lectuals de la Universitat de les Illes Balears). Com a grup han format part de l'Organització de les Jornades d'Educació: Altes Capacitats (2014) i de les presents IV Jornades Altes Capacitats (2017). Són les autores del "Protocol d'identificació i avaluació de l'alumnat d'altes capacitats intel·lectuals en centres escolars" actualment adoptat per la Conselleria d'Educació i Universitat per a la seva implantació a tota la Comunitat de les Illes Balears. 

 

28/04/2017

Total de registros: 101, Páginas: (2 / 21)